Sohbet Odası Beklenen Kişi

mynet sohbet beklenen kişi bu kadar uzun ayrılık olurmuki? rüyamda gördükçe özlüyorum sensiz yapabiliyorum sanma seni ne çok sevdiğimi sohbet odaları gözlerimde görmüyormusun.. ha bugün ha yarın gelecek diye bekliyorum halen yollarını dön gel bi an önce olurmu canım sevgilim, sen benim ellerimde semaya açılan dua gibisin sohbet odası nın kalbisin. sensiz ne yaşayabilir bu yürek nede yiyip içebilir chat odası nda bekliyorum seni.. bir aşk türküsüydü chat odası ile buluştuğumuzda sevdamızı anlatannn sen hiç rüyanda görüyormusun beni? beni soruyorsan ben görüyorum sohbet odası gelinliğine üstüne almış adeta prensesler gibi bakıyorsun yüzüme. sevgiler akıyor o tebessümlü dudaklarında ve içimi yine bir titreme sohbet odaları alıyor ilk gün tanıştığımızdaki gibi, eski günlere geri dönüyorum sokağın ucundan çıkışın varya seni ilk görüşüm ne güzeldi onlar içimde silinmeyen mynet sohbet hatıraları olarak saklıyorum taki sana kavuşuncaya kadarda saklıyacağım..