Bursa Sohbet Odası

Sohbet odası anadoluyu gezmeye devam ediyor. Bugün ege bölgemizin inci şehirlerinden birisi olan bursadayız. Chat odası penceremize yeni bir button daha ekleyerek kategori portköyümüzü genişletiyoruz. Sohbet odaları günlüklerinde sürekli güncellenmek gerektiğinin vurgusunu ima ede ede belirtmiştik. Böyle akıl verip bide uygulamamak olur mu hiç? İşte devam ederek zamanımı boşa tüketmiyoruz. İş ve çalışmalarımız sürüyor. Her geçen gün kullanıcılari için yeni fikir ve beyanlar elde ediyoruz. Sohbet mecrasının merkezi olmayı hedeflediğimiz için kodlamaya devam ediyoruz. Makale yazarlarımız harıl harıl çalışarak sizlere faydalı birer okuma yazısı çıkarmaya çalışıyorlar. Günün her anında her saatinde hatta her saniyesinde sayfayı yenilediğinizde yeni bir makale ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Nerde kalmıştık bursa sohbet odaları sizlere özgü tasarlanıp faliyete girdi. Geriye kalan tek şey bursalı vatandaşlarımızın sayfayı bulup bağlantı kurmaları hadi bakalım.