Sohbet Odaları Script

Mrb kelebek sohbet odaları hayranları, yeni sohbet programımız olan kelebek odası script ile karşınızdayız, kelebek chat ile ortak anlaşması bulunan bu sitenin çift yönetime sahip olduğu herkez tarafından bilinmektedir. gerek mirc coder ekibi chat odası olarak gerekse favori man kankası eski mynet sohbet yerinde ve ağır başlı adamlardır. hiç yalan söylemez, işinin eri pehlivan gibidirler. önlerine kırmızı halı sersek az dır. o derece muhteşemlerdir. Maniler hayatımızda büyük önem taşımaktadır. kelebek odası manileri olarak büyük tepki uyandırdık, ve tüm seslı chat , kullanıcılarını sitemize çektik. yurdun belirli illerinden gelen mani ustaları, cinsel sohbet i dikkatle dinlediler. mani dersi aldılar. oysaki manilar hep çalıntıydı. chat odası bunlara dikkat çekerek hiç bir övgüde bulunmadı. ve adamlarını sessizliğe davet etti. bu duruma sinirlenen kelebek odası adminleri o kişileri bölmeden dışarı kovdu.